English Norwegian Swedish
Nyheter
Stadig flere menn legger seg under kniven skriver Nettavisen Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi og leder i Norsk Forening for estetisk plastikkirurgi blir inter... Les Mer Brystforstørring med implantater vs brystløft med innsetting av implantater Det er med stor glede å kunne meddele at Oslo Plastikkirurgi har fått publisert sitt studie av "brystforstørr... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

3D-simulering

Mulighet til å se et forventet resultat med 3D-simulert teknikk før en operasjon, har lenge vært etterspurt. Nå kan vi med glede meddele at 3D for de fleste kosmetiske operasjoner benyttes ved vår klinikk.

Oslo plastikkirurgi tilbyr nå pasienter som vurderer f.eks. brystforstørrelse med brystimplantater, brystforstørrelse med eget fettransplantasjon, brystløft, neseplastikk, øyelokkplastikk, ansiktsløft eller hakeforstørrelse med eget fett eller implantat - muligheten til å se en optimal visualisering av forventet resultat. Ved en 3D-simulering kan vi sammen planlegge og visualisere forventet resultat etter dine ønsker og behov, slik at du blir trygg på dine valg i forhold til din kropp.

For bestilling av time kontakt oss via epost eller ring oss på telefon 22 55 42 90.
Oppgi gjerne at du ønsker en 3D-simulering ved konsultasjonstimen. 3D-simulering er en gratistjeneste som vi tilbyr våre pasienter! For mer info om 3D-simulert teknikk - vennligst trykk her.

Velkommen til oss!

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS