English Norwegian Swedish
Nyheter
Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi deltok på The Aesthetic Meeting 2018 26.04-01.15 i New York. Som aktivt medlem i ASAPS (American Society of Aesthetic Plastic Surgery) deltok han i det faglige som foreles... Les Mer Klinikkens overlege dr. Kalaaji deltok som gjesteforeleser på ISAPS Saudi Plastic Surgery symposium 14.04-16.04 2018 i Riyadh, Saudi Arabia Han holdt følgende forelesninger:... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Nanofett for å bedre hårveksten kommer nå med nytt behandlingstilbud

Oslo plastikkirurgi kommer nå med nytt behandlingstilbud til de med nedsatt hårproduksjon eller som nylig har gjennomgått hårtransplantasjon. Behandlingen går ut på injiserere nanofett til hodebunnen. Nanofett har regenerende egenskaper slik at man kan oppnå bedre blodsirkulasjon og få bedre vekstvillkår for hårfolliklene. Se vårt nye behandlingstilbudDisclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS