English Norwegian Swedish
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Klinikkens overlege på International Liposuction Training Academy (ILTA) Live Surgery Course i London, 6-7 feb 2017

 

 

Klinikkens overlege deltok på International Liposuction Training Academy (ILTA) Live Surgery Course i Harley Health Village, London 6-7 feb 2017 som en av fem internasjonale fakultetsmedlemmer. Han underviste en hel dag om de ulike teknikkene ved figurforming, liposkulptur og fettransplantasjon. Møtet ble gjennomført på høyt vitenskapelig nivå med det siste innen utvikling av fettsuging, figurforming og fettransplantasjon. 

Møtet ble vurdert til å være særdeles lærerikt og tilfredsstillende av deltakerne. Det ble også undervist i de siste teknikkene hva gjelder fettransplantasjon til bryst og behandling av inverterte brystvorter ved bruk av fett.

Se hele programmet herDisclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS