English Norwegian Swedish
Nyheter
Overlege blir intervjuet av The International Spotlight Program med Phaedra Cress Dr. Kalaaji, Oslo Plastikkirurgis overlege blir intervjuet av The International Spotlight Program med Phaedra ... Les Mer ISAPS Møte 4-6 May 2017, Kairo Klinikkens overlege Dr. Amin Kalaaji deltok som Faculty medlem og gjesteforeleser møteleder. i ISAPS (Internat... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Klinikkens overlege gjesteforeleser på IMCAS World Congress i Paris 26-29 jan 2017

 

 

Han foreleste om sin årelange erfaring med brystforstørring med fettransplantasjon, deltok i diskusjon etterpå og svarte på viktige spørsmål fra både sal og andre forelesere. Konferansen hadde over 7000 deltakere fra hele verden og blir sett på som en av de viktigste årlige konferansene innenfor estetisk kirurgi.

Flere og flere etterspør nå den nye metoden med å sette fett i tillegg til implantat for å forbedre form og volum. Også de som har problem med implantat med kapseldannelse kan nå erstatte implantatet med fett. 


For mer info les: 
http://www.imcas.com/en
 Publisert med Visto CMS