English Norwegian Swedish
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Internasjonale konferansen Arabia Plast i Bahrain 9-12 mars 2017

 

Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji deltok som fakultetsmedlem og gjesteforeleser på den internasjonale konferansen Arabia Plast 2017 i Bahrain 9-12 mars 2017.

Han foreleste om kvinners livskvalitet etter innsetting av brystimplantater, livskvalitet etter innsetting av brystimplantater kontra brystløft samt de ulike teknikkene som benyttes ved korrigering av inverterte brystvorter. 

Dr. Kalaaji holdt også ytterligere to forelesninger om utfordringene ved langvarige kombinerte kirurgiske inngrep (to eller flere ulike kosmetiske inngrep i samme seanse) og om de ulike teknikkene som brukes ved fettransplantasjoner der han sammenliknet de forskjellige prosedyrene. 

Klikk her for å lese hele programmetDisclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS