English Norwegian Swedish
Nyheter
Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji deltok som gjesteforeleser (international faculty) på den 37nde plastikkirurgiske konferansen ISAPS i Rio de Janeiro, Brasil fra 1.08-04.08.2018. Han hold følgende forelesninger.... Les Mer BIA-ALCL Advisory Update FØRSTE UTKAST03 Aug, 2018 American Society of Plastic Surgeons (ASPS) og The American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) send... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Dr. Kalaaji, Oslo Plastikkirurgis overlege deltok som gjesteforeleser og Faculty medlem på BAAPS (The British Association of Aesthetic Plastic Surgeons)

 

       

Han holdt følgende forelesninger

 

1. Pasientvalg, vurdering og samtykke.

Han foreleste om hvordan man etter grundig vurdering av pasientene fant de som vil egne seg godt til fettransplantasjon og de som ble anbefalt andre alternativer.

Han fortalte også om klinikkens rutiner når pasienten har bestemt for å gjennomgå en operasjon. De får nøye informasjon om inngrepet og tiden etterpå, både skriftlig og muntlig. De signerer så en kontrakt på operasjonstiden sin hvorpå det legges særlig vekt på avbestillingsmuligheten innenfor et gitt tidsrom. Når pasienten møter operasjonsdagen må alle signere en samtykkeerklæring. Hovedhensikten ved denne blanketten er å sikre at alle pasientene har fått god informasjon om inngrepet de skal gjennomgå, er kjent med risiko for komplikasjoner samt hvilke plikter og rettigheter de har i denne forbindelse.

2. Rumpeforstørring med eget fett (BBL)

Han gjennomgikk historikken bak rumpeforstørring med eget fett og tok for seg de internasjonale rapporterte komplikasjonene som har oppstått etter slike inngrep. Han fortalte om sin lange erfaring med dette inngrepet. Han redegjorde for viktigheten av en grundig pasientsikkerhets vurdering før et slikt inngrep og hans egne erfaringer med alle inngrepene han har foretatt hva gjelder rumpeforstørring med eget fett.

 Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS