English Norwegian Swedish
Nyheter
Certificate of Advanced Education in Cosmetic Surgery Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi ble beæret med Certificate of Advanced Education in Cosmetic Sur... Les Mer Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji deltok som gjesteforeleser og Nordic member of Scientific Commitee i København 13.06 til 16.06.18. Han holdt forelesning om emnet brystforstørring med eget fettvev.... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

Nyheter

Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS