English Norwegian Swedish
Behandlinger
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

LIPOFILLING / FETTRANSPLANTASJON

  • Fettransplantasjon - ansikt Rynker, dype furer, for tynne lepper, ujevnheter eller søkk i ansikt og halsområdet kan være sjenerende. Kunstige framstilte preparater blir rapportert brukt med begrenset og kortvarig resultat.
  • Brystforstørring med eget fettvev Oslo Plastikkirurgi har utført brystforstørrelse med eget fettvev siden oktober 2008. Vi etablerte dette tilbudet som et godt alternativ til brystforstørrelse med silikon innlegg.
  • Rumpeforstørring med eget fettvev Oslo Plastikkirurgi utfører fettransplantasjon på rumpe
  • Hakeforstørring med eget fettranspantasjon På grunn av avvikelse i skjelettstrukturen utvikler enkelte en tilbaketrukket hake; noe som igjen kan etterlate en profil der nesen og pannen står kraftig framover.
  • Fettransplantasjon til lepper Oslo Plastikkirurgi utfører fettransplantasjon på lepper
  • Labiaforstørring med eget fett Oslo Plastikkirurgi utfører Labia forstørring med eget fett
  • Øvrige fettransplantasjonsbehandlinger Noen har ujevnheter og/eller assymetri grunnet skade eller andre grunner som kan behandles med fettinjeksjon. Rynker, dype furer, for tynne lepper, ujevnheter eller søkk i ansikt og halsområdet, bryst eller andre deler av kroppen kan være sjenerende.
  • Nanofett for å bedre hårveksten Vi tilbyr nå nanofettinjeksjon til hodebunnen. Nanofett har regenerative egenskaper slik at man kan oppnå bedre blodsirkulasjon og få bedret hårvekst.
Disclaimer: Resultatet etter en plastisk operasjon er individuelt og variere fra pasient til pasient. Bildene på denne siden er kun eksempler - og er ingen form for garanti for resultat etter en behandling.
Publisert med Visto CMS