English Norwegian Swedish
Nyheter
Dr. Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi deltok som gjesteforeleser og chairman på IMCAS World Congress 01 - 03.02.18 i Paris. Han holdt tre forelesninger på denne årlige kongressen.... Les Mer Aesthetic Society News, Winter 2018 Dr. Amin Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi publiserer en artikkel i "Aesthetic Society News... Les Mer
Historikk

Selv om plaststikkirurgi som teknikk er blitt brukt i mer enn et par tusen år, har plastikkirurgi som eget spesialområde og i nåværende form, fått sin popularitet i forrige århundre. Særlig etter andre verdenskrig har behovet for rekonstruksjon, og dermed pent kosmetisk utseende, blitt viktigere enn før. Kosmetisk kirurgi har de siste årene hatt betydelig økning i etterspørselen og blitt alt mer populært og akseptert, og ikke minst økonomisk overkommelig for de fleste.

Les mer

3D-simulering

Mulighet til å se et forventet resultat med 3D-simulert teknikk før en operasjon, har lenge vært etterspurt. Nå kan vi med glede meddele at 3D for de fleste kosmetiske operasjoner benyttes ved vår klinikk.

Oslo plastikkirurgi tilbyr nå pasienter som vurderer f.eks. brystforstørrelse med brystimplantater, brystforstørrelse med eget fettransplantasjon, brystløft, neseplastikk, øyelokkplastikk, ansiktsløft eller hakeforstørrelse med eget fett eller implantat - muligheten til å se en optimal visualisering av forventet resultat. Ved en 3D-simulering kan vi sammen planlegge og visualisere forventet resultat etter dine ønsker og behov, slik at du blir trygg på dine valg i forhold til din kropp.

For bestilling av time kontakt oss via epost eller ring oss på telefon 22 55 42 90.
Oppgi gjerne at du ønsker en 3D-simulering ved konsultasjonstimen. 3D-simulering er en gratistjeneste som vi tilbyr våre pasienter! For mer info om 3D-simulert teknikk - vennligst trykk her.

Velkommen til oss!

Publisert med Visto CMS